tag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post1934352366648054788..comments2023-05-27T21:55:05.874+02:00Comments on HEDONISTES del nou tAstament: Temps d'hivern,... temps de CARXOFESVicent Torreshttp://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-33452271957910232452012-01-17T22:53:50.989+01:002012-01-17T22:53:50.989+01:00Ai les carxofes... realment ens tenen el cor robat...Ai les carxofes... realment ens tenen el cor robat, eh?<br />Moltíssimes gràcies per enviar-nos l'enllaç, tenen molt bona pinta!<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-89796913629939654622011-02-16T23:08:13.454+01:002011-02-16T23:08:13.454+01:00Jose J. Briones Vicens Una llàstima, es dels pocs ...Jose J. Briones Vicens Una llàstima, es dels pocs aliments que no m'agraden gens. Ni torrada, ni fregida, ni bollida, ni crua... Xè, el que estic perdent-me amb tanta propietat.<br />No dona igual si em menje les penques?, que si que m'agraden.<br />10 febrer a les 09:00 · M'agrada<br />Vicent Torres Tot i que la carxofa té més proteines, en la resta si es pareixen prou. Al cap i a la fi, parlem de parts d'una mateixa planta, o espècie. El problema de les penques és que no es poden menjar sense bollir-les abans, que jo sàpia, i la major part de les propietats s'en van amb l'aigua.<br />10 febrer a les 14:37 · M'agrada<br />Jose J. Briones Vicens Em reitere, una llàstima!!.<br />10 febrer a les 15:25 · M'agradaVicent Torreshttps://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.com