tag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post7381822106165571944..comments2023-05-27T21:55:05.874+02:00Comments on HEDONISTES del nou tAstament: Coca v/s PizzaVicent Torreshttp://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-81636939470927875472011-01-15T12:18:51.757+01:002011-01-15T12:18:51.757+01:00Que hi ha, Massitet? M'alegre molt de que us h...Que hi ha, Massitet? M'alegre molt de que us haja agradat. Amb les arrels forneres que ara ja sé que tens, estic segur de que t'ha sortit excel·lent.<br />Malhauradament, jo no puc dir el mateix del rostit de les 10h. Era tan senzill! El vaig fer, amb molta il·lusió i pacència, un dia de les passades festes i en certa manera, vaig quedar una mica decebut. La carn? el vi ranci? Algún detall del procés? Qui lo sait?<br />Respecte a l'entrepà de "llangonissa de pobre", hi ha poc misteri: pa amb oli, sal i pebre roig. Si el pa està acabat de fer i com ell, la resta dels ingredients són de bona qualitat: pràctic, bó i barat!, qué més volem?. Ja em diràs que et sembla per a berenar...<br />La meva recomanació particular seria preparar-lo amb pebre roig de La Vera, oli de Siurana i flor de sal en escates d'Es Trenc. Del pa no dic res, segur que saps millor que jo quin triar.Vicent Torreshttps://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-81339084795438975752011-01-14T15:43:37.312+01:002011-01-14T15:43:37.312+01:00Hola xicon!
Després de molt de temps, al final hem...Hola xicon!<br />Després de molt de temps, al final hem trobat un ratet i hem fet la "coca a ditades"!!<br />Ostres, ens ha encantat! Bé, és que jo sóc un addicte al pebre roig...<br />Au, va, explica'ns l'entrepà amb la "llonganissa de pobre"!!!! ;-)Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-14817703940002223452010-11-25T10:18:09.018+01:002010-11-25T10:18:09.018+01:00Si t'agrada, t'explicaré com fer un entrep...Si t'agrada, t'explicaré com fer un entrepà amb "llonganissa de pobre".Vicent Torreshttps://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-42061597118688974262010-11-25T08:46:58.923+01:002010-11-25T08:46:58.923+01:00Moltes gràcies, Vicent!
Trobo que d'aquest cap...Moltes gràcies, Vicent!<br />Trobo que d'aquest cap de setmana no passa! ;-)Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-17840917311756212152010-11-24T17:51:10.206+01:002010-11-24T17:51:10.206+01:00Ens pregunten els amics d'"Olleta de verd...Ens pregunten els amics d'"Olleta de verdures" per la coca a "ditades", i tot i que estic molt lluny d'ésser un expert forner, vaig a intentar exposar la meva idea d'aquesta senzillíssima i a l'hora fabulosa coca: És amb ella, quan podem gaudir més plenament de la massa, quan aquesta cobra el màxim protagonisme i es presenta quasi nua, sense cap acompanyament poderós que li tape els defectes.<br />La manera de fer-la és la més fàcil de totes; una vegada preparada la massa, fermentada i amb el mateix procés que fem servir per la resta, no hi ha que posar cap preparació damunt, sols tenim que clavar-li els dits unes quantes vegades, per afavorir l'esponjositat i deixar-li caure damunt de manera molt subtil, una mica de sal, pebre-roig i un raig d'oli. Al centre, es pot deixar un troç d'ambotit o saladura. -I al forn! Res més!-<br />Si la massa és bona, resulta espectacular però si no ho és, és com menjar pa sense companatge.<br />Deve'm tenir en compte que l'absència de liquids damunt, li afavoreix una textura cruixent impossible d'aconseguir amb la resta de varietats.<br />A la foto de dalt hi aparèix una, on per cert han substituït el pebre-roig per un pessic de farina, és la que du una anxova al centre.Vicent Torreshttps://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4611684816274650570.post-69373950723801444692010-10-31T09:56:52.891+01:002010-10-31T09:56:52.891+01:00COMENTARIS DE FACEBOOK
A Carles Miralles Reig li a...COMENTARIS DE FACEBOOK<br />A Carles Miralles Reig li agrada.<br />Carles Miralles Reig La coca és un producte que en certa manera ha perdut terreny, respecte d'altres productes. Seria una acció interessant per part dels bars i restaurants incloure-la més a sovint en la seua oferta. Pel contrari. la coca escalda o a l'escalfó (oliva) pareix que manté la presència.<br />divendres a les 16:17 · M'agradaJa no m'agradaFernando Garcia Sendra comparar una coca amb una pizza em sembla un pecat mortal<br />Fa 21 hores · M'agradaJa no m'agradaVicent Torres Carles; pense que ambdues gaudeixen de prou bòna salut. El problema de la coca no és tant la manca de presència actual, si no més bé, la pèrdua de personalitat i apreci pels que la conneixem.<br />fa prop d'una hora · M'agradaJa no m'agradaVicent Torres Fernando; No és una cuestió de comparacions, simplement de història, evolució i deslocalització gastronòmica. L'assumpte és que menjar-te una pizza ací és com demanar una paella a Madrid, per posar un exemple.<br />fa prop d'una hora · M'agradaJa no m'agradaVicent Torreshttps://www.blogger.com/profile/08604783894255401623noreply@blogger.com