Si en el post anterior parlàvem d’una fira que s’està consolidant, avui ens referim a una altra que ja ho està plenament i avança de manera imparable cap a la primera dècada: la Fira de Vins Singulars i de Poble de Jesús Pobre, a la Marina Alta, que acaba de tancar la seva setena edició.
Amb Mara Bañó, del Celler Les Freses, com ànima màter i amfitriona des de l'inici, la mostra està molt ben concebuda des del nostre punt de vista. Es desenvolupa en dues jornades ben diferenciades: el diumenge al capvespre s’obre al públic en general, mentre que el dilluns al matí està reservat als professionals.
Com en edicions anteriors, us presentem un recull d’allò que més ens ha cridat l’atenció: mitja dotzena de productes que, després de tastar-los, esdevenen opcions recomanables. Com és habitual, la nostra ruta ha estat intensa, centrant-nos en les propostes més desconegudes o en aquelles que encara no havíem provat. Esperem que pugueu aprofitar-ne les recomanacions! I us agraden...
 |
La gamma pràcticament al complet d'Entre Lindes, un celler de la Manxa, encara molt menut, però farcit d'autenticitat i amb unes expectatives excel·lents. Just la setmana d'abans ja haviem vist els mateios vins a les prestatgeries de VINIKA, a Pego |
 |
Amb un oli com Tossut, ja ben consolidat com a producte d'èxit, la incursió d'Hector Carrió en el món del vi no podia ser per a menys: un giró-shiraz, pur reflex de les herbes de les muntanyes de Pedreguer on es cria; i un monastrell-tintorera, tot frescor! Per alguna cosa a la Mostra no es parlava de res més... |
 |
Clos de Lôm és un celler ja ben conegut dels de la vora del Clarià. I d'entre les seues referències, aquestes dues foren les que ens agradaren especialment. |
 |
De Joan de la Casa ja us hem parlat molt ací, però toca tornar-ho a fer: Quin millor pla per combatre el calor de mitjant vesprada, que una ampolla del seu Nimi Ancestral? Quina millor opció per a una llarga sobre-taula de nit d'estiu, que el seu Nimi Naturalment Dolç? Sempre amb bona companyia! Clar... |
 |
Coneguerem la col·lecció més musical, la de Bodegas Aural, del grupo Bon Amb, just de la ma d'Enrique Garcia Albelda, el seu sumiller. |
 |
Finalment farem esment d'un oli que elaboren a Chozas Carrascal, amb la varietat cornicabra! Una meravella, que tinguerem oportunitat de tastar durant el dinar posterior a la Mostra, el dels "Vignerons" |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada