Les circumstàncies obliguen, i el post d'avuí també el dedicarem als aliments, però en aquest cas de l'esperit. La desaparició del gran escriptor i pensador José Saramago, lluny de deixar-nos indiferents, ens fa rememorar les inoblidables estones viscudes gaudint de la seva literatura. Uns textos intel·ligents, perfectament estructurats, divertits i amb un espavilat i subtil rerefons de denuncia, que sovint fa pensar en determinades actituds, aspectes i deriva de la societat actual. Malauradament l'home ja ha desaparegut, però la seva gran saviesa romandra eternament a l'abast de qui vullga apropar-se a la seva obra. Tant de bo el món estiguera ple de "Saramagos"!
CANEK DE ZUBIURI 2021
-
[image: Canek de Zubiuri 2021. Vino de la tierra de Castilla y León.
Sibaritastur]
Uva: *Garnacha *(60%), *Tempranillo *(40%).
Tipo de Vino: *Tinto con...
Candeal, un obrador artesano en Elda
-
Un buen día Jerónimo Villora, cansado del estrés que le provocaba su
trabajo, decidió cambiar de profesión y hacer lo que verdaderamente le
gustaba. Así,...
REALE Niko Romito (Castel di Sangro)
-
Niko y Cristiana Romito (a la derecha) con el equipo No es fácil llegar a
Castel di Sangro, un pequeño pueblo de la provincia de L’Aquila en los
Abruzos it...
Garito Barra (Valencia)
-
El Paseo Alameda podría ser la milla de oro gastronómica de Valencia, como
lo fue en su día Poeta Querol con las grandes marcas de moda, y sin
embargo, i...
Lote "Matices de Otoño"
-
Presentamos el lote "Matices de Otoño", una selección especial de vinos
singulares provenientes de distintas denominaciones de origen, que
conforman un con...
Anyada 2022 a Sierra de Gredos per Curro Bareño
-
“La Naturalesa ha de definir el Vi, així com el Vi ha d’expressar la
Naturalesa i el seu gust”. Tot influeix, tot compta, tot està connectat per
donar test...
Bagá: el restaurante donde comen los cocineros
-
Logramos conseguir mesa en *Bagá,* uno de los restaurantes más codiciados
de este país y la experiencia valió la pena.
Una propuesta singular que no deja...
Un año sin Ranking
-
Queridos amigos, este año no habrá Ranking.
Podría hablarles de circunstancias familiares (positivas, pero
desbordantres), del esperado fin de la Pandemi...
LA SEGUNDA OLEADA DE LA BISTRONOMÍA
-
Revisando notas veo que el fenómeno bistronómico estalló en España a
finales de 2007 o comienzos de 2008, adaptando un formato que había nacido
en París a...
ARRÒS DE SÈPIA I ESPARDENYES
-
L'espardenya de mar és un equinoderm de cos allargat i superfície ventral
esclafada d'uns 30 centímetres de longitud.
Al mercat però només s'acostuma a t...
De pícnic amb Salgot
-
Encara queden dies de bon temps per aprofitar l’aire lliure, i a qui no li
agrada gaudir d’un bon àpat amb família i amics a la platja, al camp o la
muntan...
TALLARINS DE SEPIA
-
Este plat ho vaig descubrir gràcies al meu bon amic Carlos en un conegut
restaurant d’esta zona i la veritat es que em va encantar. Per això m’he
dedic...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada