dilluns, 31 de maig del 2010

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Coincidint amb l’acabament de la segona temporada de tastos, aprofitem per obrir aquesta nova finestra al món. Un espai lliure on volem convidar-vos a participar, de la manera que us resulte més interessant.
Ja fa dos anys, aconseguirem per fi, formar un grup estable de tast a Pego, a la Marina Alta, i des d’aleshores els integrants estem descobrint  i gaudint de noves i enriquidores experiències enològiques que volem aprofitar per compartir. Ací podreu trobar el contingut dels comentaris a les sessions de tast que anem fent.

Però tampoc és aqueix, l’objectiu únic d’aquest bloc que estem estrenant. Sense grans pretensions però àmb ànim de fer-vos partíceps de la nostra modesta perspectiva, volem fer extensiu els seu contingut a tots aqueixos petits o grans plaers que ens ofereix la vida. És evident que parlarem fonamentalment de gastronomia, però també d’altres coses que poc tenen a veure. Coses que ens alimenten a més dels sentits, l’esperit.

Per tant, en funció del que les obligacions quotidianes ens ho permeten i sempre que tinguem alguna cosa que ens semble interessant, ací ens trobareu. I esperem que siga prou sovint!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada