Passar a finals d'agost per Sant Pau d'Ordals a per préssecs ja va convertint-se en una mena de tradició particular... |
Enguany hem aprofitat per visitar un celler que hi ha ben a prop d'aquell indret: Albet i Noya |
Celler "Can Vendrell", de 1925, junt a l'edifici principal |
Entre els arcs catenaris, tan propis del modernisme, dipòsits d'acer inoxidable comparteixen l'espai amb alguns altres de formigó |
El celler de "L'Era", darrera ampliació |
El celler del "Xapalla", inaugurat a 2004, compta amb dues plantes soterrades fins els 14m. de fondària |
A la baixa és on es fa la part més industrial del procés |
Però més avall... |
hi ha les sales de criança |
Detall d'una bóta |
El celler ofereix també una oferta enoturística ben variada. Nosaltres optarem per l'opció anomenada "Sant Pau d'Ordal: olora i tasta'l" on s'incloia junt a la visita al celler un dinar a "Cal Saldoni" on tastàrem el Lignum blanc 2013 i Lignum negre 2012. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada