dimecres, 24 de novembre del 2010

1.000 Visites!

El d'avuí és un escrit d'agraïment. Agraïment a tots els que alguna vegada, de la nostra encara curta existència, haveu fet "click", interessant-se pel que passa a aquest bloc. En menys de mig any hem aconseguit aqueixa xifra de referència. Una barrera psicològica, que si bè pot semblar irrisòria des d'alguns punts de vista, a nosaltres ens fa mirar més enllà i ens il·lusiona a continuar amb la tasca encetada.


Acabem l'escrit fent referència a algunes xifres i/o curiositats; el proper 27 de novembre acomplirem el primer mig any d'existència, periode en el que ja s'han publicat (amb aquest) un total de 27 Post. De tots, i a dia d'avuí, el que més repercussió ha tingut ha estat "Va de Polps", de data 11/07/2010. Pel que fa a l'audiència, ens ha resultat curiós comprovar que el 13% de les visites són de gent d'Estats Units, el 85% corresponen al nostre estat i la resta a altres 8 països.

1 comentari:

  1. S'ha acabat el mes i devem afegir ací una nova fita: si fa uns dies ens felicitàvem per les 1.000 primeres visites, ara el motiu de satisfacció s'ha doblat, ja que en els darrers dies les xifres s'han disparat, obtenint un volum de 434, sols pel mes de novembre. Novament, gràcies a tothom!

    ResponElimina