Pegolins entre vins, coses de menjar i altres temes epicuris relacionats, o no.
diumenge, 31 de maig del 2015
5é. aniversari
Ara fa cinc anys us donàvem la benvinguda al bloc que acabàvem d'estrenar. Des d'aleshores ja hem 'penjat' més de dos-cents 'post' on hem compartit tot tipus d'experiències, recomanacions i altres comentaris; enogastronòmics en la seua major part. I de la mateixa manera, fa dos dies tancàvem la 7a. temporada de sessions del grup de tast, de les que hem anat publicant també ací informació, resultats i conclusions dels ja més de 350 vins tastats. Avui toca compartir l'alegria i satisfacció d'aqueixa efemèride, aprofitant l'advinentesa per agrair-vos la fidelitat molt especialment als que ens seguiu de manera habitual, però també als que ho haveu fet almenys alguna vegada. Per la nostra banda, continuarem esforçant-nos per continuar creant continguts que us puguen resultar d'interés. Continuem trobant-nos en la xarxa!
EL SURCO 2023
-
[image: El Surco 2023. D.O. Méntrida. Sibaritastur]
Uva: *Garnacha*.
Tipo de Vino: *Tinto con crianza *(fermentación y crianza de 12 meses en
barricas ...
FiftyBest Turín 2025
-
La Mole de Turín Leyendo a Capel en Gastroactitud, me dan ganas de llamar
esta reseña «Fifty Worst». Me da la impresión de que la 50Best ha entrado
definit...
El Merendero de Quimera, en Oliva
-
Quimera no es un merendero, sino un restaurante en toda regla. Tampoco es
un chiringuito, porque tiene una terraza ordenada, aire acondicionado y las
com...
Kappou Makoto (Murcia)
-
¡Hai! grita el Itamae Makoto Himeno desde su barra. ¡Hai! responde su
ayudante Silvia Muñoz desde el otro lado. Todos los comensales recibimos el
plato p...
Lote "Matices de Otoño"
-
Presentamos el lote "Matices de Otoño", una selección especial de vinos
singulares provenientes de distintas denominaciones de origen, que
conforman un con...
Anyada 2022 a Sierra de Gredos per Curro Bareño
-
“La Naturalesa ha de definir el Vi, així com el Vi ha d’expressar la
Naturalesa i el seu gust”. Tot influeix, tot compta, tot està connectat per
donar test...
Bagá: el restaurante donde comen los cocineros
-
Logramos conseguir mesa en *Bagá,* uno de los restaurantes más codiciados
de este país y la experiencia valió la pena.
Una propuesta singular que no deja...
Un año sin Ranking
-
Queridos amigos, este año no habrá Ranking.
Podría hablarles de circunstancias familiares (positivas, pero
desbordantres), del esperado fin de la Pandemi...
LA SEGUNDA OLEADA DE LA BISTRONOMÍA
-
Revisando notas veo que el fenómeno bistronómico estalló en España a
finales de 2007 o comienzos de 2008, adaptando un formato que había nacido
en París a...
ARRÒS DE SÈPIA I ESPARDENYES
-
L'espardenya de mar és un equinoderm de cos allargat i superfície ventral
esclafada d'uns 30 centímetres de longitud.
Al mercat però només s'acostuma a t...
De pícnic amb Salgot
-
Encara queden dies de bon temps per aprofitar l’aire lliure, i a qui no li
agrada gaudir d’un bon àpat amb família i amics a la platja, al camp o la
muntan...
TALLARINS DE SEPIA
-
Este plat ho vaig descubrir gràcies al meu bon amic Carlos en un conegut
restaurant d’esta zona i la veritat es que em va encantar. Per això m’he
dedic...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada