![]() |
| Passar a finals d'agost per Sant Pau d'Ordals a per préssecs ja va convertint-se en una mena de tradició particular... |
| Enguany hem aprofitat per visitar un celler que hi ha ben a prop d'aquell indret: Albet i Noya |
| Celler "Can Vendrell", de 1925, junt a l'edifici principal |
| Entre els arcs catenaris, tan propis del modernisme, dipòsits d'acer inoxidable comparteixen l'espai amb alguns altres de formigó |
| El celler de "L'Era", darrera ampliació |
| El celler del "Xapalla", inaugurat a 2004, compta amb dues plantes soterrades fins els 14m. de fondària |
| A la baixa és on es fa la part més industrial del procés |
| Però més avall... |
| hi ha les sales de criança |
| Detall d'una bóta |
| El celler ofereix també una oferta enoturística ben variada. Nosaltres optarem per l'opció anomenada "Sant Pau d'Ordal: olora i tasta'l" on s'incloia junt a la visita al celler un dinar a "Cal Saldoni" on tastàrem el Lignum blanc 2013 i Lignum negre 2012. |

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada