dilluns, 11 de juny del 2012

X Concert de Música Festera. Pego 2012.

Encara que la temàtica d'aquest bloc està fonamentalment dedicada a gastronomia i enologia, tots ells aliments del cos; com ja sabeu els que ens seguiu des de fa més temps, de tant en quant també gaudim dels que ens alimenten l'esperit, i la música és un d'ells. A més a més som humans, i de vegades resulta inevitable mirar-nos el melic,... -Avui toca!

Dit açò, el que ompli el post que esteu llegint són les dues parts del X Concert de Música Festera oferit per l'Agrupació Musical de Pego  el 6 de juny de 2012, sota la batuta del seu director José M. Fayos Jordán.

Tot sona tal com es va enregistrar en un rigorós directe, amb els mitjans de que disposa el teatre municipal, amb un so nu de qualsevol tipus de post-producció. Disculpeu la qualitat del so, és la màxima admesa per goear per a aquesta durada i 'publi' inicial, és inevitable però dura ben poc.


PRIMERA PART (les xifres indiquen quan comença cada obra, per si voleu anar-hi directament)
  • 2:35 J.A.I.M. Pas-doble de José R. Pascual Vilaplana dedicat l'any 2000 a Pilili, trompetista de la banda de Xixona.
  • 8:30 ALS-ALAÇDRACH. Marxa mora de Miguel A. García Boscà dedicada a l'homònima filà pegolina, en la seva capitania d'enguany, 2012. Estrena de l'obra, amb la participació de dolçainers de L'Experimental.
  • 15:30 TINO HERRERA. Marxa cristiana d'Amando Blanquer Ponsoda dedicada en 1995 al fester de la Fila Cides d'Alcoi.
  • 18:55 TUDMIR. Marxa mora de José R. Pascual Vilaplana, encarregada per l'ajuntament d'Elda pel XIV Certamen de bandes, a 1999.

SEGONA PART (les xifres indiquen quan comença cada obra, per si voleu anar-hi directament)

  • 2:30 REINA DE FIESTAS 1960. Pas-doble de José M. Ferrero Pastor dedicat a qui ostentà aquest càrrec en Ontinyent, el seu poble. Junt a la que segueix, ambdues obres foren el petit homenatge al compositor ontinyentí, als 25 anys de la seva mort.
  • 6:25 MARRAKESCH. Marxa mora, també de José M. Ferrero Pastor, dedicada a la filà alcoiana del mateix nom en 1963.
  • 12:10 XABAT. Marxa mora de Saül Gomez i Soler, dedicada a la capitania Mora d'Ontinyent de 2003, per la Comparsa Benimerins.
  • 18:10 BATALLERS. Marxa cristiana de Ramón Carcia i Soler per a la Filà Batallers d'Albaida en 1999.
  • 24:15 De bis s'interpretà EL DIVÍ, marxa cristiana de Francisco Valor Llorens composada per encàrreg de pel capità de 2007 de la Filà Hospitalaris, a Torrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada