dimarts, 28 de maig del 2013

De paella (7). Paella 'pegolina'

Pels propers tres caps de setmana (els primers de juny), alguns restaurants de Pego s'han adherit a les II Jornades Gastronòmiques Arròs Bomba Pego, i nosaltres hem pensat en preparar aquest post on mostrem la variant de paella que solem fer ací.
Els ingredients són bàsicament els de la paella 'tradicional', que es fa per tot arreu, però afegint-ne dos més: les mandonguilletes de carn i la pebrera roja. Ambdós li donen un toc diferenciador al conjunt que pot agradar o no; -Però és el que hi ha!- Com tots sabem, quan parlem de paelles: la polèmica està servida...
Aquesta es va fer a Gata amb foc de llenya i amb arròs bomba de Pego 'Les Tanques' durant el 'I Fòrum de productes locals', celebrat a 'El celler de la Marina'.
Paco Tamarit (7/3/2013)
.

2 comentaris:

  1. En el meu poble Llombay (Ribera Alta) tambe la fem aixina, en mandonguilles de carn y pimento roig.

    ResponElimina
  2. Sí, i supose que a molts altres llocs també. El nom adoptat no pretén cap exclussivitat...

    ResponElimina