Pegolins entre vins, coses de menjar i altres temes epicuris relacionats, o no.
dijous, 5 de setembre del 2013
Fills d'una mateixa mare
Fa algun temps, com ja publicàrem, se'ns va engegar l'interès per fer pa casolà. I amb ell, procedírem a criar massa mare per a anar pastant i practicant. Òbviament sense massa mare també podem fer-ne, però amb ella a banda d'aconseguir millors aroma, gust i textura,... ens creem l'obligació (auto-imposada) d'anar fent pa més a sovint, per tal de poder refrescar-la. Als que us interesse, deveu saber que ara és un bon moment ja que les temperatures de l'ambient encara ho permeten, sense haver de fer servir mitjans artificials. I si no sabeu com fer-la, ací teniu un vídeo que us ho explica de manera ben senzilla,... Respecte al pa: -Tot és qüestió d'anar provant! Podeu anar experimentant amb diferents farines, temps, proporcions i inclús afegir altres ingredients aliens als bàsics. Compartim a continuació les imatges d'uns quants d'aqueixos pans, 'fills de la mateixa mare'.
ESCABECES 2022
-
[image: Escabeces 2022. Sin D.O. Tarragona. Sibaritastur]
Uvas: *Xarel-lo Vermell*
Tipo de Vino: *Blanco con crianza *(6 meses en barricas usadas de rob...
FANDANGO Baqueira (Salardú.Vall d’Aran)
-
No conocía la Val d’Aran. Me parecía un territorio más lejano que el
Fisterre gallego. Gastronómicamente, solo me evocaba el histórico Casa
Irene y su imag...
El dia dels maridatges a la Bodega de Sant Mateu
-
El millor restaurant de Sant Mateu està dins d’un celler, en l’antiga
Cooperativa Agrícola Sant Isidre.
La entrada El dia dels maridatges a la Bodega de ...
Canalla Bistro (Valencia)
-
Es la versión más informal, desenfada y viajera de Ricard Camarena. Un
local de ambiente oscuro, con cierto aire industrial y en el que las
enormes cabez...
Lote "Matices de Otoño"
-
Presentamos el lote "Matices de Otoño", una selección especial de vinos
singulares provenientes de distintas denominaciones de origen, que
conforman un con...
Anyada 2022 a Sierra de Gredos per Curro Bareño
-
“La Naturalesa ha de definir el Vi, així com el Vi ha d’expressar la
Naturalesa i el seu gust”. Tot influeix, tot compta, tot està connectat per
donar test...
Bagá: el restaurante donde comen los cocineros
-
Logramos conseguir mesa en *Bagá,* uno de los restaurantes más codiciados
de este país y la experiencia valió la pena.
Una propuesta singular que no deja...
Un año sin Ranking
-
Queridos amigos, este año no habrá Ranking.
Podría hablarles de circunstancias familiares (positivas, pero
desbordantres), del esperado fin de la Pandemi...
LA SEGUNDA OLEADA DE LA BISTRONOMÍA
-
Revisando notas veo que el fenómeno bistronómico estalló en España a
finales de 2007 o comienzos de 2008, adaptando un formato que había nacido
en París a...
ARRÒS DE SÈPIA I ESPARDENYES
-
L'espardenya de mar és un equinoderm de cos allargat i superfície ventral
esclafada d'uns 30 centímetres de longitud.
Al mercat però només s'acostuma a t...
De pícnic amb Salgot
-
Encara queden dies de bon temps per aprofitar l’aire lliure, i a qui no li
agrada gaudir d’un bon àpat amb família i amics a la platja, al camp o la
muntan...
TALLARINS DE SEPIA
-
Este plat ho vaig descubrir gràcies al meu bon amic Carlos en un conegut
restaurant d’esta zona i la veritat es que em va encantar. Per això m’he
dedic...
Interessant informació!
ResponEliminaGràcies Marina. M'alegra que t'interesse...
ResponElimina