dimarts, 11 de gener del 2011

9é Concurs de Vins del Terreny

Ací a La Marina, quan ens referim a algun aliment amb l’apel·latiu “del terreny” abanda de donar per fet que es tracta d’un producte autòcton, estem implícitament suposant-lo "de categoria", o siga, de la màxima qualitat aconseguible. I això a Jesús Pobre, ho saben; Si per agost acudiem a la trobada de la “Tomaca del terreny”, ara és el torn del “Vi del terreny”. Un vi novell, generalment de caracter esquerp i capritxós, que té molts entusiastes a la comarca.
En els darrers dies ens ha arribat la convocatòria d’enguany, amb uns canvis de data respecte al que ja s’havia anunciat en altres indrets. Entre aquest esdeveniment, el Mig Any pegolí i el Porrat de Sant Antoni s’ens presenta un cap de setmana on serà molt complicat poder acudir a tot, encara que ho intentarem. De tota manera, des d’ací ens fem ressò publicant la programació completa del cap de setmana per animar-vos a anar-hi i aprofitem per felicitar als organitzadors per la iniciativa, que de ben segur gaudirà de tant o més èxit que les edicions anteriors.

FESTA DEL VI
(Gener 2011)
DIVENDRES 21
20.00 h:
Presentació de la nova Comissió e Introducció al Tast de Vins(lloc:Centre Social).
DISSABTE 22
10.00 h:
Recollida del vi de cadascun dels participants (preguem estigueu preparats per rebre a l’insigne comitiva que passarà per les vostres cases a recollir els caldos).
DIUMENGE 23
9.30 h:
Esmorzar per a tots els vinaters participants i carreters. (lloc  riu-rau nou de Jesus Pobre)
10.30 h : 
Concurs degustació de vins.
13.30 h :
Mentre es fa el reconte de puntuacions hi haurà una picadeta per a tots els assistents i després es procedirà a l’entrega de trofeus.
14.30 h:
Dinar popular organitzat per la Comissió de Festes 2011 de Jesús Pobre.

Organitza: Associació de Veïns de Jesús Pobre.
Patrocina: EATIM de Jesús Pobre.
Col.laboren: Casa CURRO, Talleres Grimalt, MAS Y MAS supermercats, Celler de La Marina, Cooperativa agrícola Sant Blai de Pedreguer.
Aquesta nova comissió vol agraïr de tot cor el recolzament de tots els col·laboradors i el patrocinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada