dimecres, 6 de juliol de 2011

De paella (2). Paella/es de L'Era



En la nostra col·leció de paelles no podien mancar les de L'Era, probablement les més conegudes a l'interior de la Marina Alta. Sense resultar espectaculars, agraden a tothom ja que es pareixen molt a les que cadascú ha estat acostumat a menjar a casa seva durant tota la vida, amb la particularidat d'estar fetes amb foc de llenya i amb una regularitat a prova d'ISO9000.
PAELLA MIXTA de L'ERA (agost 2010)
Després de molts anys sense anar-hi -No ho intenteu sense reserva!- tornàvem l'estiu passat, trobant-nos que tant picadetes (fetge i sipia) com la paella romanen exactament igual que fa dues décades, no així el pastís d’ametla, que ha perdut proporció d’aquest ingredient i amb ella, la glòria d’altres temps.

1 comentari:

  1. EL TEMA L'ERA ÉS UN TEMA MOLT DELICAT, ADEMÉS TU I JO HO SABEM MOLT BÉ. NO SOLS L'ESTIU PASSAT, HA ESTAT ELS DARRERS ANYS.
    PERSONALMENT, JO NO TORNARÉ.

    ResponElimina