dissabte, 5 de febrer del 2011

Ràdio Pego

El d’avuí és un d’aqueixos posts que pot ser s’en vaja fora del que és temàtica habitual, però; -L’haviem de fer!- Ací solem parlar de coses que ens fan, o ens han fet gaudir alguna vegada, i la ràdio tant generalment de manera passiva com en una determinada época de forma activa també forma part d’elles. Avuí s’inagura la nova seu de Ràdio Pego i no podiem deixar-ho passar sense fer-ne referència.
L’esdeveniment ens ha fet obrir el calaix de la memòria per fer-nos recordar uns al·legals inicis en els que participarem des del primer moment ("L’Aurora", 86 programes en la primera etapa, des del 7/10/1985 al 18/6/1987). Tot i les ombres i llums posteriors, la que es viu avuí és sens dubte una bona etapa i aquesta inaguració d'un espai accessible, una excel·lent noticia.
Les instal·lacions actuals res tenen a veure amb la inicial de la casa del carrer Sant Josep, el pis del carrer Orba, el del Sant Lluís (on per primera vegada va haver finestra entre locutori i estudi, però mai es va arribar a ficar vidre) i ja com a municipal el pis del carrer La Vila.  El que si roman és l'esperit il·lusionant i desinteressat dels col·laboradors/es que la fan possible i dels treballadors/es que s'han anat incorporant al ritme en que s'ha professionalitzat.
Acabem, felicitant a Ràdio Pego i a tots els que fan possible que un medi de comunicació tan actiu com la ràdio es senca tots els dies i a totes les hores, però també als que alguna vegada han col·laborat en que això siga possible. -Molts anys i bons!-
Logotip de Ràdio Lliure de Pego, autèntica precursora de la Ràdio municipal actual.
Graella de la temporada 1986/87.

Gravació de L'Experimental, feta aquesta setmana als estudis que avuí s'inaguren.
(Disculpeu la publicitat inicial però no es cosa nostra i no hem pogut fer res per evitar-la)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada